Mirko Duspara

Tko u Slavonskom Brodu pokušava manipulirati biračkim odborima?

Predstavljanje kandidata za zamjenike gradonačelnika

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Slavonskog Broda dr. Mirko Duspara danas je održao konferenciju za medije na temu nedavnog pokušaja manipuliranja biračkim odborima i glasačkim tijelom od strane HDZ-a. Naime, HDZ je pokušao na nezakonit način dobiti više članova u biračkom odboru, a u toj namjeri je spriječen zahvaljujući pravovremenoj reakciji Izbornog stožera Mirka Duspare i DIP-a.

Izborni stožer Mirka Duspare dopisom je upozorio DIP na pokušaj manipulacije biračkim odborima , a jučer je stigao i odgovor iz DIP-a u kojem se navodi da se članovi biračkih odbora imenuju isključivo na temelju dokumenata dostavljenih od strane nadležnog tijela jedinice lokalne samouprave, a ne ŽIP-a ili GIP-a.

Aktualni gradonačelnik Slavonskog Broda jučer je predao potpise potpore ponovnoj kandidaturi za gradonačelnika te potpise potpore za kandidacijsku listu grupe birača za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu nositelja Mirka Duspare. Današnja konferencija za medije bila je prilika i za službeno predstavljanje kandidata za zamjenike gradonačelnika .

Kandidatkinja za zamjenika gradonačelnika za područje gospodarstva je Tea Tomas, dipl.eoc., dok je Hrvoje Andrić, prof. kandidat za zamjenika gradonačelnika za područje društvenih djelatnosti. Nezavisna lista grupe birača Mirka Duspare izlazi na izbore i u općinama Klakar, Gornja Vrba i Brodski Stupnik, a s kandidatima za načelnike općina izlazi u Klakaru i Gornjoj Vrbi.

Predstavljanje kandidata za zamjenike gradonačelnika Predstavljanje kandidata za zamjenike gradonačelnika Predstavljanje kandidata za zamjenike gradonačelnika Predstavljanje kandidata za zamjenike gradonačelnika
Predstavljanje kandidata za zamjenike gradonačelnika Predstavljanje kandidata za zamjenike gradonačelnika   

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva Tko u Slavonskom Brodu pokušava manipulirati biračkim odborima?

mt_ignore