Mirko Duspara

U nedjelju 2.lipnja dovršiti ćemo posao!

Izborni stožer Mirka DuspareNezavisni kandidat za gradonačelnika Slavonskog Broda Mirko Duspara danas je održao zaključnu konferenciju za medije koju ju, prije svega, iskoristio kako bi se zahvalio svim Brođankama i Brođanima koji su mu iskazali povjerenje i dali svoj glas u prvom krugu izbora. Upravo zahvaljujući njime je kao kandidat za gradonačelnika Slavonskog Broda Mirko Duspara osvojio najviše glasova.

„ Svojim radom u proteklih osam godina pokazali smo kakav Brod želimo. Već smo puno toga napravili , no ideja i projekata imamo na pretek. Ovo ljeto ćemo se uz gradsku plažu „ Poloj“ kupati i na novim gradskim bazenima. Radovi na rekonstrukciji Gradske tržnice su pri kraju. Doveli smo IPA projekt u grad. Nakon 30 godina otvorili smo novi vrtić u gradu, izgradili desetke kilometara novih cesta, pješačkih staza i nove javne rasvjete. Sačuvali smo gradsku imovinu, kontinuirano ulažemo u sport i obrazovanje. Ovo su naši rezultati samo u grubim crtama, a transparentnost našeg rada je i nagrađena“- naglasio je Duspara.

Kako je istaknuo aktualni brodski gradonačelnik njegov Izborni stožer ne samo da je u ovoj kampanji pokazao kako su vodili Slavonski Brod, nego kako će ga voditi i u budućnosti - zakonito i transparentno. Vođena je pozitivna kampanja, promovirani su rezultati i upravo to je donijelo većinu glasova u prvom krugu.

„U drugom krugu smo uspjeli probiti nezakonitu blokadu naših oglasa na SBTV-u. Gradsko izborno povjerenstvo im je moralo narediti da poštuju hrvatske zakone. Tijekom cijele kampanje uništavali su naše izborne plakate, a bilo je tu i prljavih, nepotpisanih radio spotova. Mogu samo reći da, od kada se bavim politikom, nikada nisam vidio ovako prljavu kampanju. Na sve to ću ja okrenuti drugi obraz jer znam da imam podršku građana koji žele da ih i sljedeće četiri godine vode ljudi koji zakonito i transparentno rade. No, tko gubi ima se pravo ljutiti“- poručio je Mirko Duspara.

Upitan za konačnu poruku građanima prije drugog kruga izbora Duspara je poručio; „U nedjelju odlučuju oni koji izađu na izbore i želim vas sve pozvati još jednom da izađete na izbore u nedjelju 2. lipnja i zaokružite broj 1“.

Izborni stožer Mirka Duspare Izborni stožer Mirka Duspare   

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva U nedjelju 2.lipnja dovršiti ćemo posao!

mt_ignore