Mirko Duspara

Gradonačelnik Mirko Duspara službeno predstavio svoje zamjenike

Gradonačelnik Slavonskog Broda i zamjeniciOdmah nakon što je Gradsko izborno povjerenstvo Grada Slavonskog Broda i službeno potvrdio izborni rezultat ostvaren u nedjelju 2. lipnja 2013. gradonačelnik Mirko Duspara održao je prvu konferenciju za medije sa svojim novim zamjenicima. Odmah na početku konferencije za medije novi-stari gradonačelnik Slavonskog Broda ponovno se zahvalio svim građanima koji su mu ponovno ukazali svoje povjerenje.

Hrvoje Andrić, profesor engleskog i njemačkog jezika i ovlašteni sudski tumač za engleski jezik novi je zamjenik gradonačelnika Slavonskog Broda za društvene djelatnosti.Zamjenica gradonačelnika za gospodarstvo je diplomirana ekonomistica Tea Tomas-Teskera.

Gradonačelnik Duspara je istaknuo da je, sada kada su prošli izbori, glavni cilj nastaviti s realizacijom započetih projekata na području Slavonskog Broda. Natječaj za prijem djece u gradske dječje vrtiće ovih dana je završen, a već su obavljeni i razgovori na temu nastavka izgradnje dječjih vrtića u Slavonskom Brodu .

„Ukoliko nam to naravno bude dozvoljavao gradski proračun odmah bi nastavili s izgradnjom četiri nove jedinice na naselju Andrije Hebranga. Tamo imamo građevinsku dozvolu te sve ostalo potrebno za započinjanje radova na izgradnji. Istovremeno, nastavit ćemo s projektiranjem dječjih vrtića u Kažotićevoj ulici, naselju Zrinski Frankopan, Budainci i na naselju Jelas“- istaknuo je gradonačelnik Slavonskog Broda.

Logističko- distributivni centar na zapadnom ulazu u Slavonski Brod jedan je od najvažnijih gospodarskih projekata u izbornom programu gradonačelnika Duspare. Osnovni preduvjet za realizaciju ovog projekta je izrada prostornog plana koji bi trebao biti gotov do kraja godine.
Gradonačelnik Duspara na listu prioriteta stavio je i dovršetak radova u gospodarskoj zoni Bjeli s obzirom da već postoje zainteresirani investitori.

Odgovarajući na novinarski upit hoće li sada nakon izbora doći do kakvih kadrovskih promjena u Gradskoj upravi Grada Slavonskog Broda gradonačelnik Duspara je istaknuo da je u ovom trenutku to teško govoriti, no da su sve opcije moguće.

Gradonačelnik Mirko Duspara i zamjenici Gradonačelnik Mirko Duspara i zamjenici Gradonačelnik Mirko Duspara i zamjenici Gradonačelnik Mirko Duspara i zamjenici
Gradonačelnik Mirko Duspara i zamjenici Gradonačelnik Mirko Duspara i zamjenici Gradonačelnik Mirko Duspara i zamjenici  

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva Gradonačelnik Mirko Duspara službeno predstavio svoje zamjenike

mt_ignore