Mirko Duspara

Potpisani ugovori s gradskim stipendistima

Potpisani ugovori s gradskim stipendistima

Grad Slavonski Brod kontinuirano pomaže studentima u podmirenju troškova njihova obrazovanja. Tako su danas  u Velikoj vijećnici potpisani ugovori o dodjeli studentske potpore Grada Slavonskog Broda za akademsku godinu 2013./2014.

Na natječaj se prijavilo ukupno 67 kandidata, a njih 31 ostvarilo je pravo na isplatu studentske potpore. Grad je dodijelio pet stipendija studentima prvih godina studija, dvadeset i pet stipendija studentima viših godina, te jednu stipendiju vrhunskom sportašu.  Iznos mjesečne studentske potpore za studente koji studiraju izvan Slavonskog Broda je 1000,00 kuna, a za one koji studiraju u gradu 500,00 kuna.

Odlukom Gradskog vijeća Grada Slavonskog Broda od 20. prosinca 2013. godine iznos proračunskih sredstava namijenjen financiranju studentskih potpora povećan je za 50.000,00 kuna. Na taj način isplata studentske potpore u ovoj akademskoj godini omogućena je za još šest studenata.

Potpisani ugovori s gradskim stipendistima Potpisani ugovori s gradskim stipendistima Potpisani ugovori s gradskim stipendistima Potpisani ugovori s gradskim stipendistima
Potpisani ugovori s gradskim stipendistima Potpisani ugovori s gradskim stipendistima Potpisani ugovori s gradskim stipendistima  

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva Potpisani ugovori s gradskim stipendistima

mt_ignore