Mirko Duspara

Nova poslovnica Gradske blagajne na Gradskoj tržnici

Gradska blagajna na tržniciNova poslovnica Gradske blagajne na Gradskoj tržnici otvorila je svoja vrata građanima. Gradska blagajna od 2010. godine omogućuje građanima uštede pri plaćanju računa i Slavonski Brod je prvi grad u Hrvatskoj koji je građanima ponudio ovakav projekt. Uz plaćanje računa gradskih trgovačkih društava i ustanova bez naknade, od prošle godine građani mogu na Gradskoj blagajni plaćati i tvz. „vanjske račune“ uz naknadu od samo dvije kune po uplatnici.

Kako bi blagajna bila maksimalno na raspolaganju građanima u ožujku ove godine uvedeno je i cjelodnevno radno vrijeme poslovnice na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić.  Ipak, velik interes građana ukazao je na potrebu za otvaranjem još jedne poslovnice. Naime, u posljednjih godinu dana u poslovnici na glavnom gradskom trgu evidentirano je oko 100.000 „vanjskih uplata“ građana, odnosno uplatnica koje se ne odnose na gradska trgovačka društva i ustanove.

Nova poslovnica Gradske blagajne otvorena je na Gradskoj tržnici upravo zbog velikog broja ljudi koji ovdje svakodnevno prolazi. Radno vrijeme nove poslovnice, koja se nalazi na ulazu u Gradsku tržnicu iz Horvatove ulice, je od ponedjeljka do subote u vremenu od 7.00 do 13.00 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva Nova poslovnica Gradske blagajne na Gradskoj tržnici

mt_ignore