Mirko Duspara

Izravna komunikacija s građanima; gradonačelnik posjetio MO "Naselje Andrije Hebranga" i MO "Josip Juraj Strossmayer"

IMG 0318Tijekom jučerašnjeg dana gradonačelnik Mirko Duspara sa svojim je suradnicima posjetio MO „Naselje Andrije Hebranga“ i MO „Josip Juraj Strossmayer“. Dvorane mjesnih domova bile su ispunjene do posljednjeg mjesta, a tribina gradonačelnika s građanima ispunila je svoj cilj. U uvodnom dijelu gradonačelnik je pozdravio sve prisutne te je predstavio projekte koji su realizirani na ovim područjima grada. Nakon održane prezentacije, građani su se izravno obraćali gradonačelniku sa svojim upitima, primjedbama i prijedlozima vezanih uz daljnji razvoj Slavonskog Broda.

Kada će Slavonski Brod dobiti još jedan dom za starije i nemoćne osobe, postoji li mogućnost da u Naselju Andrije Hebranga postavi slavina za vodu, hoće li biti postavljene klupe za sjedenje na šetnici od gradskog groblja do novog kružnog toka, kada je planirana rekonstrukcija pješačkih staza u Naselju Mikrorajn – samo su neka od pitanja koja su zanimala građane.

Gradonačelnik je sa sugrađanima razgovarao više od sat vremena, a tom je prilikom naglasio kako je izgradnja doma za starije i nemoćne osobe jedna od budućih investicija koju Grad namjerava realizirati te je istaknuo da je u planu rekonstrukcija pješačke staze u Ulici Tome Bakača, a isto tako da će biti postavljene i nove klupe na spomenutoj lokaciji.

Iduće tribine gradonačelnik će održati već u četvrtak, 06. travnja 2017. godine u 18.00 sati s građanima MO "Lutvinka" u Radničkom domu, a u 19.30 sati tribina će biti održana i na Mjesnom odboru „Antun Mihanović“.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva Izravna komunikacija s građanima; gradonačelnik posjetio MO "Naselje Andrije Hebranga" i MO "Josip Juraj Strossmayer"

mt_ignore