Mirko Duspara

Duspara: „Pozivam vas da u nedjelju izađete na izbore i odaberete stabilnost i nastavak razvoja grada“

IMG 4696„Prije svega želim se zahvaliti svim Brođankama i Brođanima na podršci u prvom krugu lokalnih izbora, prilikom čega smo ostvarili sjajan rezultat što je bio jasan pokazatelj volje i želje građana za nastavak razvoja Slavonskog Broda u ovome smjeru. Rezultat iz prvog kruga lokalnih izbora velika je motivacija za moj tim i mene, ali i velika odgovornost koje smo itekako svjesni, stoga se veselimo nastavku suradnje sa svim građanima i nastavku rada za naš grad.
Grad Slavonski Brod pretvorili smo u uređenu, stabilnu i funkcionalnu sredinu, koja više nije opterećena podjelama i svađama. Jednako ulažemo u sve dijelove našega grada i brinemo se za kvalitetu života svih naših sugrađana, a siguran sam kako tome svjedoče i brojni realizirani projekti iza nas, kao i oni koji nas tek očekuju. Pogledajte samo rezultate našega rada u području odgoja i obrazovanja, javne i prometne infrastrukture, sporta i kulture ili primjerice gospodarstva. Svaki od ovih sektora važan je stup na kojima temeljimo budućnost našega grada, a naš krajnji cilj urediti je grad u kojemu se djeca rađaju, idu u vrtiće i škole, mladi pohađaju fakultete, nalaze i stvaraju radna mjesta, podižu svoje domove i obitelji te provode ugodnu i dostojanstvenu starost. Od toga nećemo odustati ni u naredne četiri godine, krenuli smo naprijed i sada nema stajanja!
Hvala vam svima još jednom na podršci u proteklom mandatu i veselimo se nastavku suradnje sa svima vama i u naredne četiri godine! Zajedno nastavljamo mijenjati lice našega grada!“ istaknuo je gradonačelnik Mirko Duspara na završnoj predizbornoj tiskovnoj konferenciji održanoj na gradskom Korzu.

Uoči na nadolazećeg drugog kruga lokalnih izbora, danas je održana završna tiskovna konferencija za medije na kojoj su prisustvovali zamjenici i ponovni kandidati za zamjenike gradonačelnika Slavonskog Broda Tea Tomas i Hrvoje Andrić, gradski vijećnici i brojni stranački aktivisti.

Gradonačelnik Mirko Duspara se još jednom zahvalio svim građankama i građanima Slavonskog Broda na podršci ukazanoj u prvom krugu lokalnih izbora, ali i na ugodnoj i konstruktivnoj suradnji u protekle četiri godine. Okupljenima je ukratko predstavio realizirane projekte, svoju viziju i motivaciju za nastavak razvoja i rasta Slavonskog Broda, naglasivši da će i dalje nastaviti raditi u partnerstvu sa svim građanima.

Gradonačelnik Duspara je sve građane pozvao da ponovno izađu na izbore u nedjelju i da svojim glasom odaberu nastavak stabilnosti i razvoja grada te da zaokruže broj 1 pored njegovog imena.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva Duspara: „Pozivam vas da u nedjelju izađete na izbore i odaberete stabilnost i nastavak razvoja grada“

mt_ignore