Mirko Duspara

Duspara: Nastavljamo raditi za naš grad i sve građane, hvala svima na ukazanoj podršci!

IMG 5056„Prije svega želim se zahvaliti svim mojim sugrađankama i sugrađanima na podršci koju su mi davali cijelo ovo vrijeme, što je rezultiralo ovako dobrim rezultatom! Hvala i svima onima koji su bili uključeni u našu kampanju, kroz koju smo građanima isključivo predstavljali rezultate našega rada postignute u proteklih nekoliko godina te smo cijelo vrijeme nastupali pozitivno i afirmativo. Vremena za slavlje nemamo i odmah nastavljamo dalje raditi, jer unatoč dobrim rezultatima koji su iza nas, za Slavonski Brod se treba još puno napraviti. Moj tim i ja imamo jasnu viziju oko toga kakav grad želimo graditi i razvijati zajedno s našim Brođankama i Brođanima, stoga ćemo i dalje biti otvoreni za sve dobre i pozitivne ideje za naš grad i sve nas. Već smo na dobrom putu, očekuje nas još puno važnih projekata i zbog toga više nema mjesta podjelama, već zajedno moramo nastaviti mijenjati lice našega grada i činiti ovaj grad boljim mjestom za život svih nas, a posebice naše djece i mladih! Hvala još jednom svim građankama i građanima Slavonskog Broda što su odlučili izabrati nastavak razvoja našega grada i njegovu stabilnost!“ istaknuo je gradonačelnik Duspara povodom ostvarene pobjede u drugom krugu lokalnih izbora za gradonačelnika Slavonskog Broda.

Gradonačelnik Mirko Duspara osvojio je 54,17% (11.162 glasa) glasova u drugom krugu lokalnih izbora za gradonačelnika Slavonskog Broda, što mu je osiguralo još jedan mandat na čelu grada. Nakon pristiglih rezultata gradonačelnik Duspara zahvalio se svim građankama i građanima Slavonskog Broda na ukazanom povjerenju i podršci, ne samo u ovoj kampanji, već i u protekle četiri godine. Za Slavonski Brod neumorno se radilo na svakodnevnoj razini, a tako će se nastaviti i u naredne čeiri godine u partnerstvu sa svim Brođankama i Brođanima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva Duspara: Nastavljamo raditi za naš grad i sve građane, hvala svima na ukazanoj podršci!

mt_ignore