Mirko Duspara

Gradonačelnik posjetio novouređeni vrtić „Pčelica“

 

Pčelica

Povodom dovršenih radova na uređenju objekta Dječjeg vrtića „Pčelica“, gradonačelnik Mirko Duspara zajedno sa svojim zamjenicima, Hrvojem Andrićem i Teom Tomas, posjetio je polaznike i djelatnike ovog gradskog vrtića. Poželio im je uspješnu pedagošku godinu te još ugodniji boravak u novouređenim prostorijama vrtića.

U sklopu radova na sanaciji Dječjeg vrtića „Pčelica“ obavljena je potpuna energetska obnova pa su tako toplinski izolirani zidovi i stropovi, postavljena je nova vanjska stolarija, zamijenjeno je krovište, postavljena je nova fasada, a uređene su i unutarnje prostorije vrtića. Ukupna vrijednost radova je oko 1,8 milijuna kuna.

Grad Slavonski Brod kontinuirano radi na poboljšanju uvjeta za predškolski odgoj. Tako su uz ovaj dječji vrtić, u posljednjih nekoliko godina energetski obnovljeni i vrtići „ Stribor“, „Kosjenka“, „Radost“ i „Seka i braco“ te su izgrađena 3 nova vrtića – „Hlapić“, „Tintilinić“ i „Potjeh“. Jedna od planiranih investicija svakako je izgradnja prvog sportskog vrtića u Slavonskom Brodu, u kojem se, za razliku od standardnih vrtića, naglasak stavlja na cjelodnevno provođenje tjelesnih aktivnosti.

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva Gradonačelnik posjetio novouređeni vrtić „Pčelica“

mt_ignore